• caes
ACTUALITAT

Gràfic Centre, el teu millor aliat per a congressos i esdeveniments

Publicado el 26 de Octubre2017 del 2017

L’assistència a un congrés, una presentació, una fira o qualsevol altre esdeveniment de caire professional és, per a una empresa, una oportunitat immillorable d’establir relacions amb altres companyies del sector o possibles socis amb qui poder treballar en el futur.

No tan sols s’hi poden presentar un projecte o els resultats d’un estudi, sinó que també mostra l’essència de l’empresa i afavoreix la imatge de marca.

És per això que cal cuidar tots els detalls del disseny i de la producció de pòsters, dossiers, tríptics informatius i qualsevol material comunicatiu per a l’esdeveniment en qüestió.  A Gràfic Centre imprimim pòsters científics, generalment de mida A0, i podem fer-ho en paper o sobre un teixit especial que permet transportar-lo doblegat sense que es trenqui per tal que arribi a la seva destinació en perfectes condicions.

Tant si assisteixes a un congrés com si organitzes qualsevol acte, a Gràfic Centre et podem donar resposta a les teves necessitats!

Som els teus aliats a l’hora de fer impressions i produccions de qualsevol material de difusió. A més, et podrem atendre també en anglès, facilitant la comunicació amb els assistents estrangers per fer de la seva estança i feina al més agradable i fàcil possible.