• caes
ACTUALITAT

Plotter de gran format i de qualitat fotogràfica, només a Gràfic Centre

Publicado el 15 de Desembre2017 del 2017

A Gràfic Centre disposem en exclusiva d’un nou plotter de la marca HP, el qual encara no està a la venda, però l’empresa ens l’ha cedit durant sis mesos perquè siguem els primers en provar-lo abans que es comercialitzi.

Es tracta d’un plotter que imprimeix fotografies amb una qualitat màxima, tant en paper mat com en brillant, i ofereix uns colors impecables i molt nítids. Permet imprimir imatges de gran format, per exemple pòsters de 110x300cm, unes mides molt concretes que poques marques poden produir amb alta qualitat.

A més, el plotter d’HP gasta molt poca tinta, per la qual cosa, el preu de les impressions és reduït. Per exemple, un pòster mida DIN-A1 (60x85cm) en paper fotogràfic podria costar a partir de 6 euros (IVA no inclòs) cada unitat -preu en funció del número d’impressions-.

Grans marques, com en aquest cas HP, confien en Gràfic Centre per provar nous productes abans de llançar-los al mercat, ja que els podem oferir una base sòlida de clients i, alhora, els garantim un retorn perquè puguin millorar-los i posar-los a la venda.